Формування та особливості термінів харчової промисловості (назви посуду та аксесуарів) - Кацька, В. О. (ТДАТУ, 2019)
Постійне поповнення тематичної групи „назви посуду та аксесуари” відбувається: а) шляхом уведення в обіг власних національномовних новотворень; б) калькуванням з інших мов; в) запозиченням іншомовних лексем з подальшим їх коригуванням та пристосуванням до норм і законів української мови.
Keywords: моулди; плунжери; карвінг; джага; джигер; стрейнер; ример; диспенсер