Стратегічні реформи України – медицина в селі - Чкан, Ірина Олександрівна; Чкан, Ирина Александровна; Chkan, Iryna (Мелітополь: Вид-во Мелітопольська типографія «Люкс», 2013)
UK: В статті розглянуто основні напрями реформування галузі охорони здоров’я, зокрема перспективи розвитку медицини на селі. RU: В статье рассмотрено основные направления реформирования сферы охраны здоровья, в частности перспективы развития медицины на селе. EN: In the article basic directions of reformation of sphere of health care, in particular prospects of development of medicine, are considered on a mud flow.
Keywords: система охорони здоров’я; первинна медична допомога; сімейна медицина; система охраны здоровья; первичная медицинская помощь; семейная медицина; system of health care; primary medicare; domestic medicine