Знакова форма навчальної інформації як засіб більш глибокого оволодіння знаннями - Найдиш, Я. В. (ТДАТУ, 2021)
UK : У даній статті розглядається можливість підвищення ефективності навчальних занять за допомогою відтворення в знаковій формі предмета вивчення. Причому в тих його аспектах, які нас найбільше цікавлять і в дійсності важливі. EN : This article considers the possibility of increasing the effectiveness of training sessions by reproducing in symbolic form the subject of study. And in those aspects of it that interest us the most and are really important.
A significant form of educational information as a means of deeper knowledge
Keywords: знакова форма навчальної інформації; аналіз; синтез; знакова модель; sign form of educational information; analysis; synthesis; sign model