Обгрунтування експлуатаційно-технологічних параметрів кормороздавального агрегату - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (My University, 2016)
UK: Устатті шляхом теоретичного дослідження складових технологічного часу роботи кормороздавального агрегату визначено його продуктивність в літній та зимовий періоди роботи. RU: В статье путем теоретического исследования составляющих технологического времени работы кормораздаточного агрегата определена его производительность в летний и зимний периоды работы. EN: The article by theoretical research components of the process time of the feed unit defines its performance in the summer and winter periods of work.
Обоснование эксплуатационно-технологических параметров кормораздаточного агрегата
Rationale operational and technological parameters feed units
Keywords: змішувач-кормороздавач; технологічний цикл; кормова суміш; продуктивність агрегату; приготування та роздавання кормових сумішей; концентровані корми; силососховище; подрібнення коренеплодів