Розвиток особистості фахівця з агрономії під час навчання у вищій школі - Покопцева, Любов Анатоліївна; Колесніков, Максим Олександрович; Pokoptseva, Liubov; Kolesnikov, Maksym (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: У статті розглянуто питання професійно- орієнтованого навчання агрономічним дисциплінам здобувачів вищої освіти, що навчаються за напрямом підготовки 201 - Агрономія. Показано, що реалізація професійно-орієнтованого навчання сприяє активізації освітньої діяльності здобувачів, на фоні підвищення ефективності процесу навчання, створення творчого освітнього середовища. Використання різноманітних форм, методів та засобів навчання забезпечує розвиток особистості, високу якість навчання та підготовку сучасного фахівця з агрономії. EN: The article deals with the issue of professionally oriented training in agronomic disciplines for students of higher education who study at the 201 – Agronomy training program. It is shown that the implementation of professionally oriented training contributes to the activation of the educational activities of the applicants, against the background of increasing the effectiveness of the training process, forming a creative educational environment. The use of various forms, methods and means of education ensures personality development, high quality of education and preparation of a modern specialist in agronomy.
The development of an agronomy specialist personality during high school education
Keywords: професійні компетентності; розвиток особистості; навчально-пізнавальна діяльність; дослідницька діяльність; professional competences; personality development; educational and cognitive activity; research activity