Конверсії вторинної сировини в повноцінну продукцію сільського господарства - Григоренко, Сергій Михайлович; Григоренко, Сергей Михайлович; Hryhorenko, Serhii; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (ТДАТУ, 2020)
Пташиний послід - це добре натуральне добриво, яке при правильному використанні наповнює ґрунт поживними речовинами і мікроелементами, необхідними рослинам для розвитку. Проте у початковому стані цей матеріал дуже токсичний і вбиває або сильно обпалює будь-які рослини, тому при роботі з ним необхідно наслідувати надані рекомендації. Такий підхід не лише принесе користь землі, що приведе до збільшення врожаїв, але і допоможе птахівникам позбавитися від екскрементів, що представляють серйозну загрозу.
Keywords: пташиний послід; удобрювання; добрива ґрунту; перегній; гранулювання; гранульований послід