Оптимізація виробничої структури сучасного плодового розсадника - Нінова, Галина Василівна; Нинова, Галина Васильевна; Ninova, Halyna (ТДАТУ, 2021)
Складна структура спеціалізованих плодових розсадників є першими провідниками досягнень науково-дослідних установ та передового практичного досвіду господарств. В сучасних умовах в розсадниках виробники саджанців часто застосовують загальноприйняті схеми садіння підщеп, маточно-сортових садів. Ринкові відносини вимагають раціонального використання земельного фонду. Тому питання використання оптимальних схем для отримання більшої кількості стандартних саджанців є важливим та актуальним.
Keywords: розсадники; саджанці; структура плодового розсадника; вирощування підщеп; вирощування саджанців