Основи підприємництва і торгівлі: від класики до диджиталізації: навчальний посібник - Болтянська, Лариса Олексіївна; Boltianska, Larysa; Завадських, Ганна Миколаївна; Zavadskykh, Hanna; Лисак, Оксана Іванівна; Lysak, Oksana; Тебенко, Віта Миколаївна; Tebenko, Vita (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Навчальний посібник розроблено для глибокого та ефективного засвоєння програмного матеріалу, а також для самостійної роботи здобувачів. У ньому комплексно розглядаються теоретичні та прикладні аспекти з основ підприємництва, розвитку соціального підприємництва та торговельної діяльності, включаючи правові, економічні, організаційні й маркетингові основи, сучасні цифрові інструменти та моделі електронної комерції Зміст посібника спрямований на формування у здобувачів сучасного наукового світогляду, системи глибоких спеціальних знань і практичних навичок щодо ведення підприємницької діяльності, організації торгових процесів та використання інструментів електронної торгівлі. Рекомендовано для здобувачів закладів вищої освіти економічних спеціальностей, а також буде корисним викладачам як навчально-методичний матеріал і фахівцям — як посібник з модернізації бізнес-процесів.
Keywords: підприємництво; власна справа; правові аспекти підприємництва