Завдання автоматизованих систем в технологічній підготовці виробництва - Козіна, К. В. (My University, 2020)
У теперішній час здійснюється перехід до створення складної АС (за кордоном системи САD-САМ), що включають до свого складу АСУ технологічними процесами і виробництвами, САПР - конструктора, САПР - технолога, АСНІ та інші системи. Практика застосування стандартів на АСУ, САПР, АСУТВ, АСТПВ показала що в них застосовується однаковий апарат, є багато спільних об'єктів стандартизації, проте вимоги, стандартів не узгоджені між собою, є відмінності по складу і змісту робіт, відмінності за позначенням, складу, змісту і оформлення документів
Keywords: САПР - конструктор; САПР - технолог; АСНІ; АСУТВ; АСТПВ; автоматизація інженерної діяльності; технологічна підготовка виробництва; ЄСТПВ; системи оброблення інформації; інформаційні технології