Цінні папери як альтернативний напрям прибуткового вкладення капіталу - Чкан, Ірина Олександрівна; Чкан, Ирина Александровна; Chkan, Iryna (Vancouver, 2020)
В статті розкривається зміст цінних паперів як альтернативного джерела отримання прибутку в порівнянні з іншими напрямами вкладення. Обґрунтовані переваги придбання для фізичних осіб державних цінних паперів, зокрема, облігацій державної внутрішньої позики, з точки зору їх надійності та забезпеченості, в порівнянні з банківськими депозитами. Наведені ознаки прибутковості корпоративних цінних паперів національних та іноземних емітентів.
Keywords: джерело прибутку; дохідність; цінні папери; державні цінні папери; корпоративні цінні папери