Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ділова іноземна мова» (Французька) для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» денної форми навчання зі спеціальності 208 «Агроінженерія» - Виноградова, Маргарита Сергіївна; Виноградова, Маргарита Сергеевна; Vynohradova, Marharyta (ТДАТУ, 2019)
Методичні вказівки з самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» з навчальної дисципліни «Ділова іноземна мова» (Французька) зі спеціальності 208 «Агроінженерія» створені з метою сприяння максимально ефективному опануванню студентами програмного матеріалу з дисципліни «Ділова іноземна мова» навчання магістрантів чіткої організації їхньої самостійної роботи. Методичні вказівки з самостійної роботи складаються з шести розділів: вступу, рекомендацій з підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю, рекомендацій з підготовки завдань з самостійного позааудиторного читання, рекомендацій з підготовки індивідуальних творчих завдань та їх презентацій (Модуль «Самостійна робота») та загальних рекомендацій до пошуку інформації в мережі Інтернет.
Keywords: іноземна мова; французька мова