Цілі макроекономічної політики в контексті стратегії розвитку туризму в Україні - Почерніна, Наталя Вікторівна; Почернина, Наталья Викторовна; Pochernina, Natalia (Східноєвропейський центр наукових досліджень, 2021)
На думку Генерального секретаря Всесвітньої туристичної організації ООН Зураба Пололікашвілі та Генерального секретаря Організації Економічного співробітництва Анхеля Гурріа, туризм є важливим двигуном світової економіки, на який припадає близько 7 % міжнародної торгівлі, і з яким прямо або опосередковано пов’язане кожне десяте робоче місце. Тому відродження цієї галузі після руйнівного впливу пандемії має важливе значення для багатьох країн світу.
Keywords: макроекономічна політика; туризм; економічний розвиток