Загальна електротехніка: навчальний посібник для студентів вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготовки «Процеси машини та обладнання агропромислового виробництва» - Овчаров, Володимир Васильович; Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (Люкс, 2018)
У посібнику на базі основних фізичних понять і положень розглядаються електричні та магнітні кола, а також електротехнічні та електронні пристрої. Посібник містить теоретичний матеріал та завдання на інформаційно-репродуктивному, практично-стереотипному і логічно-понятійному рівнях.
Keywords: електричні кола; постійний струм; електричні схеми; лінія електропередачі; напруга; трифазний генератор; магнітні кола; закон електромагнетизму; електричні машини; синхронний двигун; асинхронний електродвигун; електровимірювальні прилади