Продуктивність і якість зерна гороху посівного за умов використання регуляторів росту рослин - Капінос, Марина Володимирівна; Капинос, Марина Владимировна; Kapinos, Maryna (My University, 2013)
Мета нашого дослідження - встановити вплив природних і синтетичних біологічно активних речовин антистресової дії та мікроорганізмів на ріст, розвиток, ефективність симбіотичної азотфіксації та продуктивність гороху посівного сорту Глянц.
Keywords: якість зерна гороху; сорт гороху Глянц; горох; рост рослин