Особливості інноваційного розвитку сільськогосподарських підприємств Запорізької області - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2007)
UK: Визначено стан інноваційної активності та структуру інноваційних потреб сільськогосподарських підприємств. Виявлено проблеми, що перешкоджають розвитку інноваційної діяльності аграрних підприємств. EN: A condition of innovative activity and structure of innovative needs of the agricultural enterprises is certain. Problems which interfere with development of innovative activity of the agrarian enterprises are revealed.
Keywords: інновація; інноваційний розвиток; види інновацій; innovations; innovative development; kinds of innovations