Вдосконалення рульових механізмів із перемінним передаточним відношенням - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii (ТДАТУ, 2010)
UK: У статті розглянуті існуючи рульові механізми із змінним передаточним відношенням, а також запропоновані вдосконалення, які дають змогу отримати постійну чутливість рульового керування на всіх швидкісних режимах. RU: В статье рассмотрены существующие рулевые механизмы с переменным передаточным отношением, а также предложены пути совершенствования, которые дадут возможность получить постоянную чувствительность рулевого управления на всех скоростных режимах. EN: The summary - in article existing steering mechanisms with the variable transfer relation are considered, and also improvements which give the chance to receive constant sensitivity of the steering mechanism on all high-speed modes are offered.
Совершенствование рулевых механизмов с переменным передаточным отношением
Improvement of steering mechanisms with the variable transfer relation
Keywords: оператор; рульове керування; постійна чутливість рульового керування; машинно-тракторний агрегат; передаточне відношення