Механіка матеріалів і конструкцій. Особливості дисципліни - Ускова, С. О. (ТДАТУ, 2021)
«Механіка матеріалів і конструкцій» – провідна дисципліна сучасності. І тому, через неспинний розвиток технологій виробництва різноманітних конструкцій, знання опору матеріалів потребують поглибленого вивчення, для розробки нових конструкційних елементів, що є більш економічними, стійкішими та міцнішими.
Keywords: брус; стержень; вал; напруження; деформація кручення