Засоби автоматизації створення технологічних карт вирощування сільськогосподарських культур за допомогою веб-інструментів - Лубко, Дмитро Вікторович (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: Для раціональної організації виробництва окремих видів продукції рослинництва складають технологічні карти вирощування сільськогосподарських культур. Технологічна карта є найважливішим документом, в якому відображено всю технологію обробітку конкретної культури. Вона визначає порядок проведення операцій та передові прийоми використання машин з урахуванням досягнень науки і досвіду. Кожен фермер стикається з потребою створення технологічних карт вирощування певних культур у своєму господарстві.
Лубко Д. В. Засоби автоматизації створення технологічних карт вирощування сільськогосподарських культур за допомогою веб-інструментів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 121-126.
Keywords: технологічна карта; розробка; сільське господарство; розрахунок; автоматизація; вирощування