Вибір параметрів беззчіпочних культиваторів для суцільного обробку ґрунту - Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna (My University, 2010)
UK: Стаття присвячена вибору оптимальних параметрів беззчіпочних культиваторів до основних типів тракторів і відповідних їм експериментальних значень критеріїв оптимізації, які дозволяють визначити загальні тенденції зміни параметрів залежно від умов зон та типу тракторів. RU: Статья посвящена выбору оптимальных параметров бессцепочных культиваторов для основных типов тракторов и соответствующих им экспериментальных значений критериев оптимизации, которые позволят определить общие тенденции изменения параметров в зависимости от условий зон и типов тракторов. EN: Тhe article is devoted to the choice of optimum parameters of chainless cultivators to the basic types of tractors and the experimental values of criteria are proper them optimizations which allow to define the general tendencies of change of parameters depending on the terms of areas and as tractors.
Выбор параметров бессцепочных культиваторов для сплошной обработки почвы
Сhoice of parameters of chainless cultivators for continuous treatment of soil
Keywords: культиватор; ширина захвату; параметри оптимізації; енергонасичений трактор; обробка грунту; агрегати; трактор