Застосування багатокритеріальної оцінки для вибору способу відновлення ґрунтообробних робочих органів - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novik, Oleksii (ТДАТУ, 2017)
Uk: У статті розглядається питання вибору прогресивного способу відновлення ґрунтообробних знарядь з застосуванням багатокритеріальної оцінки. En:The article considers the problem of choosing a progressive method of recovery of tillers with the application of multi-criteria evaluation. Ru: В статье рассматривается вопрос выбора прогрессивного способа восстановления почвообрабатывающих орудий с применением многокритериальной оценки.
The application of multi-criteria evaluation to select the recovery method soil-cultivating working bodies
Применение многокритериальной оценки для выбора способа восстановления почвообробатывающих рабочих органов
Keywords: багатокритеріальна оцінка; критерій; раціональний спосіб; відновлення; ґрунтообробне знаряддя; спосіб відновлення; сільськогосподарські машини; вимоги