Система автоматизованого проектування функціональних поверхонь кулачкового механізму - Новіков, А. В.; Волошин, В. О. (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Дану роботу присвячено перспективному напрямку комп’ютерного моделювання для вдосконалення проектування функціональних поверхонь зубозаточувальних верстатів з використанням оригінального програмного забезпечення, яке дозволяє зменшити витрати часу на вирішення завдань профілювання функціональних поверхонь приводів шліфувальних головок зубозаточувальних верстатів. Всі розрахунки значень аналогів швидкостей та прискорень руху штовхача, необхідних для визначення полярних координат профілю кулачка, проводяться в автоматичному режимі.
Keywords: система автоматизованого проектування; кулачковий механізм; комп’ютерне моделювання; програмування Delphy