Сільськогосподарська рідкісна книга у фонді наукової бібліотеки Таврійського ДАТУ: історико-бібліографічний екскурс - Білоцька, Ольга Миколаївна; Белоцкая, Ольга Николаевна; Bilotska, Olha (ТДАТУ, 2017)
У історико-бібліографічному екскурсі подається інформація про фонд рідкісних видань сільськогосподарської тематики. Сільськогосподарська рідкісна книга має особливе значення в Колекції всіх рідкісних видань фонду бібліотеки, бо вона демонструє розвиток сільського господарства, аграрної науки в певні проміжки часу. Видання містить науково-бібліографічний покажчик з переліком рідкісних видань наявних у фондах наукової бібліотеки.
Keywords: рідкісна книга; інформація; аграрна наука