Дослідження працездатності обладнання на етапі проектування - Богатирьов, І. О. (ТДАТУ, 2021)
Показники призначення характеризують ступінь відповідності машини її цільовим призначенням – потужність, продуктивність, коефіцієнт корисної дії і т. д. Одним з найважливіших узагальнюючих властивостей машин є надійність.
Keywords: потужність; продуктивність; коефіцієнт корисної дії; ймовірнісно-статистичні методи оцінки; вібрографірування; термометрірування; тензометрирування