Агробіологічна оцінка сортів баклажана в умовах степової зони України - Гондл, О. Ю.; Нінова, Галина Василівна; Нинова, Галина Васильевна; Ninova, Halyna (My University, 2014)
Робота присвячена з'ясуванню продуктивності різних сортів баклажана, визначенню строків дозрівання в зрошуваних умовах Південного Степу України.
Keywords: баклажан; сорти баклажана; овочі; продуктивность рослин баклажана