Методика виконання лабораторної роботи «Розробка керуючої програми для обробки коробки диференціалу автомобіля» при вивченні дисципліни «Програмування автоматизованих процесів обробки деталей» - Мацулевич, Олександр Євгенович; Вершков, Олександр Олександрович (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: В роботі наведено алгоритм розробки керуючої програми для обробки деталі складної форми на верстаті з числовим програмним керуванням. EN: The work presents an algorithm for developing a control program for processing a part of a complex shape on a numerically controlled machine.
Мацулевич О. Є., Вершков О. О. Методика виконання лабораторної роботи «Розробка керуючої програми для обробки коробки диференціалу автомобіля» при вивченні дисципліни «Програмування автоматизованих процесів обробки деталей». Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет- конференції (Запоріжжя, 30 вересня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 397-402.
Keywords: керуюча програма; коди верстату; стратегія обробки; control program; machine codes; processing strategy