Посібник-практикум з дисципліни «Основи ораторського мистецтва» - Адамович, Анастасія Євгенівна; Адамович, Анастасия Евгеньевна; Adamovych, Anastasiia; Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla (ФОП Однорог, 2021)
Посібник-практикум містить практичний матеріал з вивчення тем, пов’язаних із риторикою як наукою й мистецтвом ефективної усної комунікації переконання, що безумовно, важлива для документознавців, лідерів суспільства різних сфер діяльності. Подана послідовність матеріалу з дисципліни «Основи ораторського мистецтва» сприятиме глибшому осмисленню основних лінгвістичних понять, допоможе усвідомити їх у всій повноті взаємозв’язків
Keywords: риторика; усна комунікація; риторика; техніка мовлення; полемічна майстерність; дедактичні ігри