Триконтурна система підпорядкованого регулювання положення з послідовною корекцією - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Вдовін, Б. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Широкий розвиток автоматизації та механізації виробничих процесів сільського господарства обумовлює зростаюче використання автоматизованих позиційних електроприводів, оснащених системою автоматичного регулювання положення для переміщення керованих механізмів із заданою точністю. Оскільки до подібних систем керування висуваються вимоги високої точності та швидкодії, переважно застосовують принцип так званого підпорядкованого регулювання з послідовною корекцією.
Keywords: електропривод; струм; технологічне обладнання