Критерії оцінки стійкості складових металів до зношування в середовищі біопалива - Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентьевич; Didur, Volodymyr; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Юдовинський, В. Б. (Ін-т механізації тваринництва УААН, 2009)
UK: Робота присвячена встановленню критеріїв оцінки стійкості складових металів до зношування в середовищі біопалива. RU: работа посвящена установлеию критериев оценки стойкости составляющих металлов к изнашиванию в среде биотоплива. EN: The work is devoted to an establishment of criteria of an estimation of stability of making metals to wear process in environment of biofuel.
Критерии оценки стойкости составляющих металлов к изнашиванию в среде биотоплива
Сriterion of an estimation of stability of making alloys to wear process
Keywords: біопаливо; коефіцієнт зносу; твердість металів; модуль пружності