Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року. Механіко-технологічний факультет. Т. І - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2019)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на VII Всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: головка гомогенізатора; водні проблеми; синтез мийного обладнання; зберігання овочів; КУТ-3,0 А; моторні палива; електромобілі