Комп’ютерне моделювання равлика турбокомпресора пожежно-технічного устаткування - Мозговенко, А. А.; Щербина, В. М. (My University, 2017)
При побудові тривимірної моделі равлика турбокомпресора пожежно-технічного устаткування використано опорні точки, які формують профіль перетину та напрямну осьову лінію. У свою чергу на базі цих точок будують сам канал з урахуванням всіх вимог, що висуваються при проектуванні.
Keywords: комп'ютерне моделювання; равлик турбокомпресора; пожежно-технічне устаткування; кути; точки згущення; крива; програма; алгоритм