Маркетингові аспекти розвитку підприємств при наданні агротуристичних послуг - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (БУМіБ, 2015)
UK: Визначено сутність, завдання та передумови розвитку агротуризму в сільській місцевості. Об- ґрунтовано особливості та проблеми маркетингу при наданні агротуристичних послуг. Запропоновано ефек- тивні інформаційно-комунікаційні технології маркетингу при просуванні в Інтернеті агротуристичних послуг. EN: The essence, objectives and prerequisites for the development of agrotourism in rural areas is defined. The features and marketing problems in the provision of agro-tourist services are grounded. Effective information and communication technologies in promoting the marketing of agro-tourist services on the Internet are offered.
Keywords: агротуризм; агротуристичні послуги; маркетинг