Проблеми впровадження збалансованої системи показників на підприємстві - Голуб, Наталя Олександрівна; Голуб, Наталья Александровна; Holub, Natalia (My University, 2015)
UK: Збалансована система показників (Balanced Scorecard - BSC) - це система стратегічного управління організацією на основі вимірювання і оцінки її ефективності по набору показників, підібраних таким чином, щоб врахувати всі суттєві (з точки зору стратегії) аспекти її діяльності (фінансові, виробничі, маркетингові та ін). EN: Preconditions of occurrence of the balanced scorecard and the problems of implementation of balanced scorecard in enterprises.
Keywords: збалансована система; стратегічне управління; показники; balanced scorecard; strategic management; enterprise activity