Навчально-методичне забезпечення самостійної роботи студентів по дисципліні «Проектування сервісних підприємств» - Дашивець, Галина Іванівна; Дашивец, Галина Ивановна; Dashyvets, Halyna; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novyk, Oleksii (ТДАТУ, 2021)
UK : У статті розглядаються особливості організації самостійної роботи студентів з вивчення програмного матеріалу дисципліни по підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія». Обґрунтовується необхідність розробки навчально-методичного посібника для самостійної роботи студентів по дисципліні «Проектування сервісних підприємств». Надається приклад методичних рекомендацій по самостійній роботі при виконанні практичного заняття «Проектування генерального плану сервісного підприємства». EN : The article considers the peculiarities of the organization of independent work of students to study the program material of the discipline for the preparation of applicants for the degree of «master» in the specialty 208 «Agroengineering». The necessity of development of the educational and methodical manual for independent work of students on discipline «Designing of service enterprises» is substantiated. An example of methodical recommendations on independent work at performance of a practical employment «Designing of the general plan of the service enterprise» is given.
Educational and methodological support of independent work of students in the discipline «Designing of service enterprises»
Keywords: методичне забезпечення; позааудиторна самостійна робота; навчально-методичний посібник; проектування сервісних підприємств; extracurricular independent work; methodological support; educational and methodical manual; designing of service enterprises