Застосування природосумісної малобюджетної установки для утілізації органічних відходів людини у містах, в умовах кризового стану ЖКГ - Сабо, Андрій Георгійович (Переяслав: Університет Григорія Сковороди у Переяславі, 2024)
UKR : У статті розглядаються технічні та організаційні особливості застосування природосумісної малобюджетної технології для утилізації органічних відходів в умовах міст та інших населених пунктів з врахуванням кризового стану ЖКГ, зокрема, перебоями у водопостачанні та енергопостачанні. /////////// ENG :The article examines the technical and organizational features for the usage of the environmentally compatible low-budget technology for the disposal of organic waste in cities and other settlements taking into account the crisis state of housing and communal services with interruptions in water supply and energy supply in particular.
Keywords: органічні відходи; компостування; біореактор; organic waste; composting; bioreactor