Опис до патенту на корисну модель № 62601 "Бункер для зберігання зерна" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2011)
Бункер для зберігання зерна, що містить раму, циліндричний корпус з дахом, конусне днище, пристрої для завантаження, розвантаження та аерації, який відрізняється тим, що на зовнішні стінки циліндричного корпусу з дахом та конусного днища нанесене високотемпературне ізолююче покриття на основі нанопористого аерогелю - пірогелю
Keywords: зберігання сільськогосподарської продукції; переробка та зберігання зернопродуктів; вентильований бункер