Technical means for design - Dereza, Olena; Tetervak, Illia; Дереза, Олена Олександрівна; Тетервак, Ілля Романович (Запоріжжя : 2022, 2022)
EN: An abstract of the article on technical means of design is provided. The concept and main components of the automated design system (CAD) are disclosed in the article. Advantages of using CAD and ways of further development are given. UA: Подано статтю про технічні засоби проектування. У статті розкрито поняття та основні компоненти системи автоматизованого проектування (САПР). Наведено переваги використання САПР та шляхи подальшого розвитку.
Dereza D., Tetervak I. Technical means for design. Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет- конференції (Запоріжжя, 30 вересня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 143-148.
Keywords: automated design system; industrial product; technical means; система автоматизованого проектування; промисловий виріб; технічний засіб