Облікова політика сільськогосподарського підприємства: навчальний посібник - Левченко, Ольга Петрівна; Левченко, Ольга Петровна; Levchenko, Olha; Вороновська, О. В.; Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla (ТДАТУ, 2017)
З метою забезпечення стабільного розвитку системи бухгалтерського обліку, економічного контролю та аналізу, необхідно його спланувати. Такі плани мають бути конкретними, реальними і підкріпленими матеріально-технічним забезпеченням їх виконання. Розробка плану розвитку бухгалтерського обліку в Україні проводиться на державному рівні певними структурами.
Keywords: облікова політика; бухгалтерський облік; фінансова звітность; обліковий процес; забезпеченість обліковими кадрами; терміни зберігання облікових даних; Наказ про облікову політику