Сучасні оптоволоконні кабелі - Цвентух, М. Ю.; Ярош, О. О.; Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna (ТДАТУ, 2018)
Пропонуються особливості конструкційної частини та переваги використання.
Keywords: підвисний кабель; самонесучий кабель; оптичне волокно; кабель для прокладки в грунт