Технологічні вимоги до процесу приготування пивного солоду - Панков, Д. В.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна (My University, 2020)
Приготування пивного солоду складається з таких стадій: підготовка зерна ячменю; замочування зерна; пророщування зерна; висушування; відокремлення паростків; дозрівання солоду. Кожна з цих стадій повинна виконуватися відповідно до технологічних вимог. Від цього залежить якість продукту. Тому питання дотримання нормативних вимог до технологічного процесу приготування пивного солоду є актуальними.
Keywords: пивний солод; ячмень