Почерніна Наталія Вікторівна: біобібліографічний покажчик публікацій автора з 1999 по 2025 рік - Білоцька, Ольга Миколаївна; Семенюк, Наталя Михайлівна (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2026)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету в 2004 році, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек.
Keywords: Бібліографія; Покажчик публікацій; Вчені ТДАТУ; Праці вченого; Бібліотека університету