Аутсорсинг в діяльності бізнес-одиниць - Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa; Лисак, Оксана Іванівна; Лысак, Оксана Ивановна; Lysak, Oksana (ТДАТУ, 2021)
Аутсорсинг – це один, з альтернативних існуючим, метод управління. Він дозволяє зміцнювати конкурентну позицію бізнес-структур та вирішувати стратегічні завдання за рахунок більш досвідчених, в окремих питаннях, сторін (партнерів), у зв’язку з тим, що постачальником аутсорсингових послуг є організація, яка спеціалізується на відповідному процесі (функції управління).
Keywords: бізнес; впровадження аутсорсингу; GLAZ-Module; ГЛАЗ СІСТЕМС