Застосування біорегулятору Регоплант у виробництві пшениці озимої - Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Evstafiieva, Kateryna (My University, 2018)
В Україні озима пшениця основна продовольча культура, яка займає значну частку в структурі посівних площ нашої країни. В останні роки в Україні напрямок органічного аграрного виробництва стрімко розвивається, в наслідок чого актуальними для сільськогосподарського виробництва стало використання біопрепаратів. Частка сертифікованих органічних площ у загальному обсязі сільськогосподарських угідь України складає майже 0,7 %. Пшениця озима - в основному степова культура, отож понад половину валового збору зерна виробляють у зоні Степу України
Keywords: озима пшениця; біорегулятори; Регоплант; врожайність