Обліково-аналітичне забезпечення – основна складова управління підприємством - Корощенко, М. Г.; Голуб, Наталя Олександрівна; Голуб, Наталья Александровна; Holub, Natalia (НУБіП України, 2021)
Актуальність проблеми вдосконалення обліково-аналітичного інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень з метою розв’язання економічних проблем зумовлена сучасним станом національної економіки.
Keywords: прийняття управлінських рішень; національна економіка; інформаційне забезпечення процесу управління; бухгалтерський облік; обліково-аналітична система; оперативність; аналітичність