Механізм активізації інвестиційної діяльності в аграрному підприємництві - Довгаль, В. О. (Університет митної справи та фінансів, 2021)
Розвиток вітчизняної економіки залежить від збільшення обсягів ви-робництва і експорту сільськогосподарської продукції. Його потенціал у прямій залежності від впровадження нової техніки і технологій виробниц-тва та переробки продукції, що дозволить значно збільшити обсяги вироб-ництва та реалізації аграрної продукції з високою доданою вартістю.
Keywords: експорт сільськогосподарської продукції; реалізація аграрної продукції; інвестиційна діяльність; аналіз ринку