Методи навчання правилам дорожнього руху та основам безпеки дорожнього руху - Панченко, Анатолій Іванович; Панченко, Анатолий Иванович; Panchenko, Anatolii; Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Панченко, Ігор Анатолійович; Панченко, Игорь Анатольевич; Panchenko, Ihor; Волошин, А. А. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
UK: В роботі розглянуто методи навчання студентів правилам дорожнього руху та основам безпеки дорожнього руху та методичні підходи до визначення і оцінки результатів теоретичної підготовки водіїв. Представлено зарубіжний досвід теоретичної підготовки водіїв. Наведено особливості проведення та організації навчальних занять з використанням інформаційно-технічних засобів навчання. EN: The paper discusses the methods of teaching students the rules of the road and the basics of road safety and methodological approaches to determining and evaluating the results of theoretical training of drivers. Presented foreign experience of theoretical training drivers. The features presented of the conduct and organization of training sessions using information and technical training tools are presented.
Methods of learning the rules of the road and the basics of road safety
Keywords: методи навчання; інформаційно-технічні засоби навчання; мультимедійні технології; теоретична підготовка водіїв; візуалізація навчання; імітаційне моделювання; methods of learning; information and technical means of training; multimedia technologies; theoretical training of drivers; visualization of training; simulation modeling