Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки : наукове фахове видання. Вип. 26, т.2 - (:unkn) unknown (Видавничий дім «Гельветика», 2026)
Представлені результати наукових досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, інженерно- технічного персоналу і здобувачів вищої освіти, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Proceedings of Tavria state agrotechnological university. Technical sciences Issue 26, v. 2
Keywords: досліджень вчених ТДАТУ; галузеве машинобудування; енергетика; електротехніка і електромеханіка; харчові технології; комп’ютерні науки; інформаційні технології