Практикум з ремонту обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібник - Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Ялпачик, Федір Юхимович; Ялпачик, Федор Ефимович; Yalpachyk, Fedir; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні,, 2015)
Основною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація уявлень про засоби і технології ремонту технологічного обладнання переробних та харчових виробництв, придбання навичок виконання ремонтних операцій, дослідницької роботи та уміння надавати конкретні рекомендації.
Keywords: техніка безпеки; технічне обслуговування; капітальний ремонт; поточний ремонт; експлуатація обладнання; агрегати; наладка; обкатка; план; графік