"Агро-Союз" цікавиться нашими спеціалістами - Турчина, С. (My University, 2012)
Останній зимовий день ознаменувався для нашого закладу приемною подією, яка підтвердила, що нашими випускниками цікавляться багато підприємств, навіть такі, як холдинг «Агро-Союз - Україна». За більш детальною інформацією ми звернулися до начальника відділу зв'язку з виробництвом Віктора Сингасвського.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ