Специфічні конструкції коробок передач - Михайленко, О. М. (ТДАТУ, 2021)
Аналіз специфічних конструкцій коробок передач для економічного та ефективного використання транспортних засобів.
Keywords: коробки передач; двигуни внутрішнього згоряння; безвальна коробка передач; не синхронізована коробка передач; кулачкова коробка передач