Утилізація осадів миючих розчинів механічних цехів ремонтних підприємств та шламів гальванічних відділень - Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна; Chernyshova, Liudmyla; Бойко, С. Б. (Мелітопольський фаховий коледж ТДАТУ, 2021)
Вивчено склад відпрацьованих миючих розчинів цеху ремонту сільськогосподарської техніки. Розглянутий процес приготування мастила на їх основі. Також розглянутий процес утилізації осаду стічних вод гальванічних цехів з подальшим застосуванням продукту реакції.
Keywords: стічні води гальванічних підприємств; стічні води ремонтних підприємств; вогнетриви; осад; сірчана кислота; фосфорна кислота; клей; електрокорунд